Blog Goede Oogst
In 2013 ontmoetten wij, Didier en Liesbeth, elkaar voor het eerst in de mergelgrotten van Kanne, waar de lange tafel van Vrienden van de Smaak gedekt stond. Onze gezamenlijke passie voor gastronomie smeedde een inspirerende band. Zo ontdekken en delen we nu al een aantal jaren nieuwe en boeiende culinaire ervaringen.
Via deze blog delen we die graag met jou. Het is een verslag van de avonturen van twee levensgenieters, in binnen- en buitenland. Van bijzondere ontmoetingen met chefs en lokale producenten, van adresjes die wij het bezoeken waard vinden, van het lekkers dat we proeven en van de boeken die ons inspireren.
Lees met ons mee, ontdek mee, ervaar mee, geniet mee…
en laat je inspireren door onze Goede Oogst.
Ontdek onze oogst
Oogsten = onze 'hotlist' van lokale producten
Koken = onze (h)eerlijke recepten
Eten = onze favoriete lunch- en diner-adresjes
Drinken = onze geliefde drankjes
Reizen = onze reisverslagen, dichtbij en ver weg
Lezen = onze 'must-have' kookboeken
Beleven = onze culinaire uit-tips
Pasen: dé chocoladecollectie
OOGSTEN - door Liesbeth
28 maart 2021
Oesters aan huis
Eten - door Didier
27 februari 2021
Vurige drankjes (zonder alcohol)
DRINKEN - door Liesbeth
9 februari 2021
Jus Jus-sapjes, leer ze kennen met Vrienden van de Smaak
Drinken - door Didier
19 januari 2021
Zilte parels (van bij ons)
OOGSTEN - door Liesbeth
14 december 2020
Kookworkshop met Seppe Nobels
KOKEN - door Didier
12 december 2020
(Kook)boekenfeest @ home
LEZEN - door Liesbeth
11 november 2020
Feestvis!
KOKEN - door Liesbeth
24 oktober 2020
Witloof & Wild
KOKEN - door Liesbeth
5 oktober 2020
Le Pristine, Antwerpen
ETEN - door Liesbeth
10 september 2020
Willem Hiele, Koksijde
ETEN - door Didier
28 augustus 2020
Rosendal.Marked, Genk
OOGSTEN - door Liesbeth
22 augustus 2020
Handelsbeurs by Night, Antwerpen
ETEN - door Didier
13 augustus 2020
The Guest Café, Knokke
ETEN - door Didier
6 augustus 2020
Na corona: Funky Skinny Food
LEZEN / KOKEN - door Liesbeth
9 juli 2020
3 aperitiefhapjes van sterrenchef Alex Clevers
KOKEN - door Didier
27 juni 2020
Fiskeskur, Antwerpen
ETEN - door Didier
24 juni 2020
Beste maatjes
KOKEN - door Liesbeth
12 juni 2020