Liesbeth

… heeft altijd een passie voor eten en drinken gehad. Met haar Nederlandse roots is de ‘Hollandse pot’ dagelijkse kost en zo groeit ze op met klassiekers als erwtensoep en stamppot. Ze helpt graag in de keuken maar begint al snel zelf te experimenteren. 

Tijdens de laatste vijftien jaar van haar lange carrière als allround journalist (Flair, Libelle, Proeven,…) verplaatst de focus van haar werk zich meer en meer naar de gastronomie.  Met de redactie in  Antwerpen als thuisbasis maakt en schrijft ze culinaire producties en heeft ze boeiende ontmoetingen met chefs en foodies in eigen land en over de grenzen heen. 

Het schrijven van kookboeken is een logisch vervolg. Het worden er een tiental waarvan ook nog een over ‘Etiquette in het buitenland’ met Kevin Strubbe.  De meest gekoesterde zijn de deze die ze samen met haar bevriende chef Felix Alen maakte zoals ‘Witloof from Belgium’ en ‘Het Ultieme Witloofboek’. 

Ze recenseert meer dan vijf jaar de Limburgse horeca voor Sjiek, de weekendbijlage van het Belang van Limburg, volgt de opleiding tot wijnkenner en nog tal van andere modules in de hotelschool. Voor Vrienden van de Smaak geeft ze (vrijblijvend) culinair advies en begeleidt ze de buitenlandse reizen.


Liesbeth
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x