Culi-trip Portugal, Douro

Ontdek Unesco werelderfgoed tijdens 4-daagse culinaire trip in Portugal.PROGRAMMA

Dag 1: Porto proeven en Unesco werelderfgoed tussen de sterren
Bij aankomst in Porto begeven we ons meteen naar Matosinhos, de oude stadshaven, voor een verrassende zeevruchtenlunch. Na de check-in in het viersterren hotel genieten we 's avonds van een grandioos diner in sterrenrestaurant D.O.C. Dit restaurant van chef Rui Paula ligt letterlijk op de Douro-rivier.  

Dag 2: Degusteren in stijl, op betoverende plekjes
Op dag twee bezoeken we in de voormidddag Museo do Douro. 's Middags genieten we van een porto-tasting. We picknicken er met zicht op de wijngaarden. Daarna ontdekken we de mousserende wijnen Espumantes Murganheira en krijgen een rondleiding doorheen de productie en de prachtige wijnkelders. 's Avonds geniet je van een een authentiek Portugees diner bij een wijnmaker, die zijn betoverende locatie exclusief voor ons openstelt.      

Dag 3: Workshops, cultuur en ontspanning
Op de derde dag zakken we af naar Pinhao. We starten met verrassende workshops. Wil je porto cocktails maken? Verschillende olijfolies proeven? Of liever een rondleiding in de wijngaarden? In de namiddag maken we een rustgevende boottocht op de Douro. En ’s Avonds dompelen we je onder in een onvergetelijke Vrienden van de Smaak-beleving. Sterrenchef Rui Paula (4 toprestaurants, jurylid Masterchef Portugal) verzorgt een heerlijk 4-gangen diner. Aan onze lange tafel genieten we met uniek zicht op de betoverende Douro-vallei, Unesco werelderfgoed.

Dag 4: Vinho Verde 
De vierde en laatste dag ontdekken we op een mooie terras de smaken van de 'Vinho Verde'. 


Meer info? Mail naar info@vriendenvandesmaak.be  

Bovenstaand programma kan ook door bedrijven als incentive of teambuilding geboekt worden. Vanzelfsprekend passen we het programma aan op maat van uw wensen.


Culi-trip Portugal, Douro
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x