Wout Bru

Wie? Chef van restaurant-hotel Chez Bru * (Eygalières - Frankrijk)
Favoriete Smaak? Lichte, pure en contrasterende gerechten.
Quote? "Ik ben alleen verslaafd aan eten."

Vriend van de Smaak?
Sterrenchef Wout Bru is een drukbezet man: hij verscheen dit jaar regelmatig op de Vlaamse buis, onder andere als jurylid in Junior Masterchef en Masterchef. Tussendoor kookte hij de sterren van de hemel tijdens evenementen zoals de Nacht van Exclusief en Tomorrowland. Daarnaast runt hij zijn eigen restaurant-hotel Maison Bru * in het Franse Eygalières. Met zijn voorliefde voor marktverse ingrediënten en pure smaken combineert Bru Belgische en Provencaalse elementen tot authentieke gerechten. Voor Vrienden van de Smaak keert hij (eventjes) terug naar de provincie waar hij geboren is. Benieuwd wat hij met de lokale producten op het bord zal toveren…

Wout Bru
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x