Vincent Tibau
Wie? ‘Chef van de Wetstraat’ - privékok van ministers (Brussel)
Favoriete Smaak? Steak tartaar.
Quote? "Geen gullere keuken dan die van Moeder Natuur! Elk seizoen kijk ik er reikhalzend naar uit. En elke keer verrast ze me evenzeer."
Vriend van de Smaak?
Vincent Tibau volgde een professionele opleiding in de gelauwerde Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hij werkte zich op in het gastronomische landschap via verschillende sterrenrestaurants. Sinds een tiental jaren staat hij bekend als ‘Chef van de Wetstraat’: hij kookt namelijk voor de vice-eersteminister. Vincent is ook food assistent en productontwikkelaar met zijn bedrijf Absolutely Food. Hij geeft culinair advies aan amateur- en professionele koks. Zijn stokpaardje? Pure, kwaliteitsvolle ingrediënten bereiden met respect voor het zuivere product. Vincent kleurt zijn gerechten met het beste van wat de natuur in elk seizoen voortbrengt. Een grote liefhebber van de gezonde, eerlijke keuken.