Isabelle Arpin

Wie? Chef van sterrenrestaurant WY * (Mercedes House, Brussel)
Favoriete smaak? Eenvoudige, pure ingrediënten van topkwaliteit met een explosie van smaken.
Quote? “L’assemblage des goûts et des épices définit ma cuisine.”

Vriend van de Smaak?

Isabelle Arpin begint haar carrière in haar geboorteland Frankrijk. Zo’n twintig jaar terug steekt ze de grens over en vestigt ze zich aan de kust. Ze werkt er onder andere in het Casino van Middelkerke en het gastronomische restaurant Auteuil in Oostende. Daarna behaalt ze een eerste Michelin ster met restaurant Alexandre in de Brusselse Zuidstraat. Vandaag staat ze aan het roer van sterrenrestaurant WY (Mercedes House) in Brussel.

Isabelle Arpin is een van de weinige vrouwelijke chefs in België die een Michelinster in de wacht sleepte. Haar keuken is een reflectie van haar persoonlijkheid: creatief, vrijgevig en ambitieus. Haar gerechten zijn verrassend en geraffineerd, met een vrouwelijke touch – een feest voor het oog en de smaakpapillen.

Isabelle Arpin
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x