Chefs

Tim Boury

Chef van restaurant Boury *** (Roeselare) en Gault&Millau 'Chef van het Jaar 2017'

Benoit Dewitte

Chef van restaurant Dewitte * (Zingem)

Thijs Vervloet

Chef van restaurant Colette-De Vijvers ** (Scherpenheuvel)

Sofie Dumont

Veelzijdige Lady Chef, auteur, tv-kok

Michaël Vrijmoed

Chef van restaurant Vrijmoed ** (Gent)

Jeroen De Pauw

Televisiekok met een hoog rock-'n-rollgehalte (Njam!)

Roger Souvereyns

Voormalige chef van het legendarische Scholteshof **; leermeester en peetvader van meer dan zestig Belgische chefs

Arabelle Meirlaen

Chef van restaurant Arabelle * (Marchin)

Alex Clevers

Chef van restaurant-hostellerie Vivendum * (Dilsen-Stokkem)

Gilbert von Berg

Chef van restaurant Château Neercanne * (Maastricht)

Hans Snijders

Chef van restaurant Château Neercanne * (Maastricht - NL)

Wout Bru

Chef van restaurant-hotel Chez Bru * (Eygalières - Frankrijk)

Yannick Van Aeken

Yannick Van Aeken, chef Oficina en voormalig sous-chef van ’s werelds meest gewaardeerde restaurant ‘Noma’ * in Kopenhagen (Denemarken).

Giovani Oosters

Chef van restaurant Vous Lé Vous * (Hasselt) en Smaaksalon (Hasselt)

Alex Hanbuckers

Chef van Auberge de Herborist * (Sint-Andries, Brugge)

Philippe Van den Bulck

Veggiechef, foodstylist en foodwriter (Antwerpen)

Seppe Nobels

Chef van Graanmarkt 13 (Antwerpen), Beste Groentechef 2014

Vincent Tibau

‘Chef van de Wetstraat’ - privékok van ministers (Brussel)

Isabelle Arpin

Chef van restaurant WY * (Mercedes House, Brussel)

Pieter Lonneville

Chef van restaurant Tête Pressée (Brugge St.-Michiels)

Dario Publia

Chef van restaurant GIST (Antwerpen) en ‘zot’ culinair talent

Hilaire Spreuwers

Chef van voormalig restaurant BitterZoet (Zonhoven)

Gilles Bogaert

Souschef van restaurant J.E.F. (Gent)

Davy Devlieghere

Souschef van restaurant Horseele * (Ghelamco Arena Gent)

Maarten Van Essche

Voormalig souschef bij tweesterrenrestaurant Pastorale (Reet) en chef van drie pop-uprestaurants (Mechelen)

Robrecht Wolters

Chef, foodstylist en voedingsdeskundige met een zwak voor de Japanse keuken en een neus voor chocolade

Koen Verjans

Chef en eigenaar van restaurant Innesto * (Zonhoven)

Ludovic Vanackere

Chef van Bossimé, ferme gastronomique (Loyers)

Broes Tavernier

Chef van restaurant ’t Vijfde Seizoen (Aalter)

Danny Vanderhoven

Chef van restaurant Danny Vanderhoven * (Rekem-Lanaken)

Kwinten De Paepe

Chef van restaurant Trente (Leuven)

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x