Chefs
Tim Boury
Chef van restaurant Boury *** (Roeselare) en Gault&Millau 'Chef van het Jaar 2017'
Benoit Dewitte
Chef van restaurant Dewitte * (Zingem)
Thijs Vervloet
Chef van restaurant Colette-De Vijvers ** (Scherpenheuvel)
Sofie Dumont
Veelzijdige Lady Chef, auteur, tv-kok
Michaël Vrijmoed
Chef van restaurant Vrijmoed ** (Gent)
Jeroen De Pauw
Televisiekok met een hoog rock-'n-rollgehalte (Njam!)
Arabelle Meirlaen
Chef van restaurant Arabelle * (Marchin)
Alex Clevers
Chef van restaurant-hostellerie Vivendum * (Dilsen-Stokkem)
Gilbert von Berg
Chef van restaurant Château Neercanne * (Maastricht)
Hans Snijders
Chef van restaurant Château Neercanne * (Maastricht - NL)
Wout Bru
Chef van restaurant-hotel Chez Bru * (Eygalières - Frankrijk)
Giovani Oosters
Chef van restaurant Vous Lé Vous * (Hasselt) en Smaaksalon (Hasselt)
Alex Hanbuckers
Chef van Auberge de Herborist * (Sint-Andries, Brugge)
Seppe Nobels
Chef van Graanmarkt 13 (Antwerpen), Beste Groentechef 2014
Isabelle Arpin
Chef van restaurant WY * (Mercedes House, Brussel)
Pieter Lonneville
Chef van restaurant Tête Pressée (Brugge St.-Michiels)
Gilles Bogaert
Souschef van restaurant J.E.F. (Gent)
Davy Devlieghere
Souschef van restaurant Horseele * (Ghelamco Arena Gent)
Maarten Van Essche
Voormalig souschef bij tweesterrenrestaurant Pastorale (Reet) en chef van drie pop-uprestaurants (Mechelen)
Koen Verjans
Chef en eigenaar van restaurant Innesto * (Zonhoven)
Ludovic Vanackere
Chef van Bossimé, ferme gastronomique (Loyers)
Broes Tavernier
Chef van restaurant ’t Vijfde Seizoen (Aalter)