zaterdag - Op bezoek bij... chef Roger Souvereyns

Roger Souvereyns toonde zijn kookkunsten naast de lange Vrienden van de Smaak tafel in september 2017 bij het Kasteel van Hex. Tijdens onze eerste Culi-trip mochten enkele foodies bij Roger in de leer tijdens een kookworkshop in de Portugese Douro-vallei.  

De naam Roger Souvereyns klinkt bij iedere gastronoom als een klok. De voormalige chef van het legendarische tweesterrenrestaurant Scholteshof was dan ook leermeester en peetvader van meer dan zestig Belgische chefs. Hij drukte een onuitwisbare stempel op de culinaire identiteit van ons land en werd een icoon van de internationale gastronomie. 

Roger was zijn tijd altijd ver vooruit en dat is ook vandaag nog altijd zo. Dat demonstreert hij ons graag nog eens in de sfeervolle organgerie van zijn woning in Kalmthout. En verwacht je ook hier aan een exquis staaltje van vakwerk want Rogers vrouw Walda Pairon, een befaamde interieurarchitecte, tekende voor de inrichting. Dat wordt dus smullen met al onze zintuigen.

Zodra de coronamaatregelen het toelaten, maken we de nieuwe datum van dit diner bekend. zaterdag - Op bezoek bij... chef Roger Souvereyns
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x