Vrienden van de Smaak
 

Partners


karabas communication
karabas communication

Karabas Communication is organisator van 'Vrienden van de Smaak'. Met dit unieke dinerconcept biedt het team een platform aan pure smaken, lokale producten en gepassioneerde telers, kwekers, landbouwers en chefs. Bedoeld om mensen opnieuw dichter bij het eten op hun bord te brengen, creëert de organisatie een authentieke totaalbeleving die garant staat voor culinaire verrassingen, onverwachte ontmoetingen en bijzondere gesprekken, op de mooiste plekken van België.
Meer info: www.karabas.be


Puur Limburg
Puur Limburg

Puur Limburg staat voor al het lekkers dat Limburg te bieden heeft. Onze producten zijn ‘puur Limburgs’ door de ingrediënten, receptuur of traditie. Natuurlijk staan we 100% achter onze Limburgse boeren en producenten, die hart en ziel in hun product steken. We vertellen het verhaal van de rijkdom die onze streek te bieden heeft en dragen zorg voor al het goede dat ons omringt. Puur Limburg brengt fantastische lokale producten van Limburgse bodem tot bij de consument, via de webwinkel op puurlimburg.be, afhaal- en verkooppunten en de restaurants.


Wallonië Brussel Toerisme
logo Wallonië Brussel Toerisme

Lekkerbekken moeten deze zomer in Wallonië zijn. Het Jaar van de Smaak (2012-2013) is in volle gang, en dat moét je geproefd hebben. Op het menu staat een flinke dosis terroir, de aloude Waalse gastvrijheid, authentieke recepten en verfijnde gerechten. Van de Ardense ham en Luikse siroop tot meer dan 300 soorten kazen, de fijnste vleeswaren een bruisende lijst brouwerijen en het zuiverste water … Breng een smaakvol bezoekje aan Wallonië en doorkruis het Waalse land op je bord.

Meer info: www.belgie-toerisme.be